Katalog

Vëthë në variantin e lejlasë me gurë kristali dhe zbukurim metali. 

200Lek

Varëse në ngjyrë ari, punuar me material metali dhe gogla të zeza. Në qendër zbukurim në formë guaske deti. 

500Lek

Varëse me gogla ngjyrë ari dhe të zezë vendosur ne zinxhir.

500Lek

Set varëse dhe vëthë. Punim me perla ngjyrë ari dhe gola shumëngjyrëshe midis tyre. Në mes varësja ka një zbukurim metali me gurë të vegjël të shndritshëm. 

700Lek

Set ngjyrë bojëqielli në formë zemre.

300Lek

Byrzylyk i punuar me material metali dhe zbukurim qëndror qelqi në dy ngjyra, të zezë dhe gri.

200Lek

Varëse me gogla shumëngjyrëshe dhe rruaza të zeza qelqi.

400Lek

Set varëse dhe vëthë në ngjyrë të zezë me material qelqi dhe gogla plastike.

400Lek

Set me varëse dhe vathë me rruaza ngjyre lejla dhe me me zinxhir ngjyrë argjendi

600Lek

 Set vëthë + varëse në filispanjë. Gurë të shndritshëm ngjyrë saks dhe gogla qelqi tek vëthët.

600Lek

Vëthë kristali në nuancat e blusë. 

200Lek

Byrzylyk me pllakëza të bardha guri dhe guaska origjinale.

300Lek

Set me gogla qelqi dhe rruaza bojëqielli. Vëthëve ju është shtuar një zbukurim metali. 

500Lek

Varëse me gurë kristali në ngjyrë rozë të lehtë dhe mjalti të vendosur në zinxhir ngjyrë ari. 

400Lek

Varëse me gurë qelqi dhe kristali

400Lek

Byrzylyk me ngjyra në nuancën e jeshiles.

200Lek

Set elegant me gurë kristali në ngjyrë smeraldi dhe hallka metali ngjyrë argjendi. 

500Lek

Byrzylyk dhe vëthë me material qelqi ngjyrë bojëqielli.

400Lek

Vëthë ngjyrë lejla. Gogla e sipërme është prej qelqi. 

200Lek

Set ngjyrë rozë dhe kristale të tejdukshme. Varësja ka në qendër një gur të shndritshëm ngjyrë rozë. Vëthët janë zbukuruar me një detaj metali. 

500Lek

Set byrzylyk dhe vëthë. Zbukurimi qëndror i byrzylykut është prej qelqi me dy ngjyra gri dhe të zezë.

400Lek

Set byrzylyk dhe vëthë. Zbukurimi qëndror i byrzylykut është prej qelqi me dy ngjyra gri dhe të zezë.

400Lek

Varëse e vendosur në zinxhir. Kombinim i dy ngjyrave, jeshile dhe kafe. Goglat ndarëse jane prej metali.

500Lek

Varëse me rruaza të zeza dhe pllaka të bardha qelqi. Zbukurimi, metal në formë fluture. 

200Lek

Set me pllakëza metali në ngjyrë argjendi dhe gurë bojëqielli të shndritshëm. 

500Lek

Set me pllakëza metali ngjyrë argjendi dhe gurë kristali në ngjyrë të zezë.

400Lek

Set varëse + vëthë me gurë të vegjël të shndritshëm. 

600Lek

Set i punuar me gurë në nuancë të të verdhës.

900Lek

Set me gurë zvarovski ngjyrë uthull dhe perla të bardha në zinxhir.  

500Lek

Set me lule metali me ngjyrë gri dhe te zezë.

1.000Lek

Set i punuar me rruaza ngjyrë gri.

400Lek

Varëse e punar me rruaza shumëngjyrëshe, material plastik. 

500Lek

Gogla qelqi me ngjyra të ndryshme.

50Lek

Set i punuar me zinxhir dhe gurë ngjyrë kafe. Në qendër zbukurimi në formë gjethe është punuar me material druri.

600Lek

Byrzylyk i punuar me rruaza të vogla ngjyrë bojëqielli vendosur ne tel. Zbukurimi në qendër është metal në formen e një dallëndysheje.

300Lek

Set i punuar me gurë kristali ngjyrë ari. Në përbërje ka dhe metal në formë lulesh zbukuruar me gurë të vegjël të shndritshëm.

1.000Lek

Pocahontas, princesha indiane. Set i punuar me rruaza jeshile dhe zbukurim metalik në formë pende

400Lek

Byrzylyk i punuar me lule metali dhe gurë qelqi në ngjyrë jeshile

500Lek

Set i punuar me zinxhir, kristale qelqi në ngjyrë gri dhe të tejdukshme 

400Lek

Seti me vathë dhe byrzylyk me kombinimin e jeshiles dhe të bardhës

400Lek

Byrzylyk i punuar me copë në ngjyrë rrozë dhe rruaza te bardha

300Lek

Byrzylyk i punuar me rruaza të bardha dhe me shirit cope në ngjyrë kafe

300Lek

Vathë në ngjyrë uthulle me material qelq

200Lek

Vathë me kristale Swarovski në ngjyrë rozë

200Lek

Vathë me kristale Swarovski në variantin e lejlasë dhe ngjyrës së uthullës

200Lek

Vathë kristali trasparent

200Lek

Set i punuar me kristale Swarovski në dy ngjyra, jeshile dhe bezhë

500Lek

Set i puanuar me kristale Swarovski në ngjyra te ndryshme të vendosuar në zinxhir të zi

600Lek

Set i punuar me kristale Swarovski në ngjyrë të kuqe dhe rruaza të bardha

500Lek

Set i punuar me kristale Swarovski dhe kristale qelqi. Varësja ka nje aksesor të vogël metali ngjyrë argjendi në fromë zemre.

500Lek