Set varëse dhe vathë

Cmimi: 
700Lek

Set varëse dhe vathë. Punim me perla ngjyrë ari dhe gola shumëngjyrëshe midis tyre. Në mes varësja ka një zbukurim metali me gurë të vegjël të shndritshëm. 

Pelqej: