Set varëse dhe vathë

Cmimi: 
800Lek

Set në ngjyrë të bardhë dhe pana, i vendosur në zinxhir ngjyrë ari.  Pllakëzat janë të zbukuruara me gurë ngjyrë të bardhë dhe të shnditshëm. 

Pelqej: