Varëse me gogla të zeza dhe jeshile

Cmimi: 
700Lek

Varëse e punuar në dy ngjyra, të zeze dhe jeshile e lehtë. Goglat jeshile kanë thyerje prizmike ku reflektohet drita. 

Pelqej: