Varëse me pllakëza kafe dhe gri

Cmimi: 
600Lek

Varëse krijuar me pllakëza në ngjyrë kafe me ujëra dhe gri. Ndarja mes elementëve është metalike dhe me perla të bardha. 

Pelqej: