Vathë porcelani me zbukurime kristali e metali

Cmimi: 
300Lek

Vathë ne nuancën e ngjyrës bezhë. Materiali i përdorur porcelan dhe kristal, kurse zbukurimi në formë krahësh është material metali. 

Pelqej: