Katalog

Vathë me gogël metali ngjyrë ari, kristal dhe material plastik i zbukuruar me petale metali sipër.

300Lek

Vathë qelqi dhe kristali me një zbukurim metali e gurë të shndritshëm. 

500Lek

Vathë në variantin e ngjyrës bezhë me zbukurime metali dhe qelqi. 

300Lek

Vathë me përbërje materiali plastik, qelq, porcelan dhe metal ngjyrë ari. 

300Lek

Vathë me gogël hekuri ngjyrë ari dhe kristal në pjesën e sipërme.

200Lek

Vathë me material qelqi opak dhe kristal bojëqielli. 

200Lek

Vathë ngjyrë rozë, me material porcelani dhe plastik.

300Lek

Vathë me gogla ngjyrë blu.

300Lek

Vathë ngjyrë bezhë material kristali, zbukuruar me gogël metali të gdhendur me zemra sipër.

300Lek

Vathë me gurë në nuancën e ngjyrës vishnjë.

300Lek

Vathë ne nuancën e ngjyrës bezhë. Materiali i përdorur porcelan dhe kristal, kurse zbukurimi në formë krahësh është material metali. 

300Lek

Vathë në nuancën e jeshiles të zbukuruara me gur shumëngjyrësh

300Lek

Vathë në ngjyrë të verdhë dhe kristal shumëngjyrësh. 

200Lek

Vathë në ngjyrë të bardhë, materiali porcelan i shoqëruar me kristal dhe zbukurime metali.

300Lek

Vathë në ngjyrë kafe me zbukurim metali në formë krahësh fluture.  

300Lek

Vathë bezhë kristali zbukuruar me material metali. 

300Lek

Set vathë dhe varëse në formë zemre, ngjyrë bojëqielli, material plastik dhe qelq. 

300Lek

Vathë në ngjyrë të kuqe në dy forma, me material plastik.

200Lek

Vathë të punuar me metal ngjyrë argjendi dhe kristal në pjesën fundore.

200Lek

Vathë në formë lulesh, kombinim i dy ngjyrave gurkali dhe kafe, material druri ndërthurur me zinxhir dhe zbukurim metali.  

300Lek

Vathë në ngjyrë të zezë në tre forma të ndryshme.

200Lek

Set në ngjyrë të bardhë dhe pana, i vendosur në zinxhir ngjyrë ari.  Pllakëzat janë të zbukuruara me gurë ngjyrë të bardhë dhe të shnditshëm. 

800Lek

Set kristali në ngjyrë blu nate. 

800Lek

Set i krijuar me zbukurime në ngjyrë të zezë dhe bojë argjend. Gjerdani është zinxhir prej metali. 

700Lek

Vathë metali në ngjyrë argjendi. 

300Lek

Vathë të punuar me material metali dhe druri. 

300Lek

Vathë të ideuar me dy ngjyra, gurkali dhe lejla. 

200Lek

Vathe të kuq në formë fluture të zbukuruar me ruaza të bardha.

200Lek

Vathë rrethore të punuara me guaskë dhe rripa lëkure të zbukuruar me xixa ngjyrë mjalti. 

300Lek

Vathë të punuara me gurë ngjyrë portokalli.

200Lek

Vathë ngjyrë portokalli, të punuara me material porcelani.

300Lek

Vathë në ngjyrë të verdhë të vendosur në rreth metali të dhëmbëzuar. 

200Lek

Vathë të punuara me gogla ngjyrë rozë dhe çiklamin.

200Lek

Vathë në formë gjethesh, me material metali dhe rruaza të vogla në ngjyrë të bardhë dhe të kuqe. 

200Lek

Vathë me rrip lëkure dhe gogla metali në ngjyrë ari.

200Lek

Vathë të punuar mbi guaskë, të zbukuruar sipër me material druri dhe qelqi në ngjyrë jeshile.

300Lek

Vathë të krijuar me rreth metali dhe zbukurim qëndror me nuancë jeshile të lehtë.

300Lek

Vathë me ngjyrë blu të thellë me zbukurime në formë zemre.

300Lek

Varëse në ngjyrë jeshile, me material qelqi, druri dhe zbukurime plastike.

700Lek

Byrzylyk i punuar me material plastik dhe porcelan në variantin e ngjyrës rozë. Zbukurimi në formë buzësh ngjyrë rozë me material metali. 

400Lek

Vathë në ngjyrë gri, me zbukurime në formë kokrizash sipër. 

200Lek

Set varëse dhe vathë. I punuar me gurë të kuq qelqi dhe gogla vishnjë.

700Lek

Varëse me perla të vogla në ngjyrë pana të errët dhe kristale. Zbukurimi qëndror në formë kryqi.

500Lek

Set me gurë porcelani dhe perla. Gurët qëndrorë janë kafe me ujëra të bardha. 

700Lek

Set varëse + vathë me kombinim zbukurimesh në ngjyrë ari.

600Lek

Set i punuar në filispanjë me kristale shumëngjyrëshe. Zbukurimi qëndror në formë qershie me material qelqi.

500Lek

Vathë blu të punuar me material qelqi dhe kristali.

300Lek

Set i punuar me gurë të kuq dhe me zbukurime qelqi në jeshile të errët.

800Lek

Set i punuar me gurë qelqi, porcelani dhe kristali në ngjyrë rozë të lehtë dhe bezhë.

700Lek

Set i punuar me gurë qelqi ngjyrë të verdhë dhe zbukurime porcelani në formë petale lulesh.

1.000Lek