Katalog

Varëse e punuar me material qelqi dhe druri në ngjyrë blu e bojëqielli.

600Lek

Set varëse dhe vathë ku janë kombinuar dy ngjyra, kafe dhe e verdhë. 

600Lek

Vathë bojëqielli të punuar me material qelqi dhe kristali.

200Lek

Byrzylyk i punuar me zinxhir në ngjyrë ari dhe kristale ngjyrë gri. 

300Lek

Set varëse dhe vathë me zbukurime në formë fluture.

700Lek

Set varëse dhe vathë me gogla plastike blu.

600Lek

Set me perla dhe zbukurime në formë ylli deti dhe guaska deti. 

600Lek

Set me gurë të verdhë kristali dhe qelqi.

800Lek

Varëse me variacion ngjyrash

500Lek

Varëse me material porcelani dhe gogla të vogla ngjyrë blu.

600Lek

Byzylyk me material metali me zbukurime në formë yjesh dhe midhjesh.

400Lek

Vathë me punim të vecantë, me gogla metali të printuara me lule dhe zbukurim qelqi me ngjyrë të gjelbër.

200Lek

Vathë me ngjyrë bojëqielli dhe bezhë. Të punuara me material qelqi dhe kristali, 2 palë.

500Lek

Set me varëse dhe vathë në ngjyrë blu me nuancë në saks.

600Lek

Set me varëse dhe vathë i punuar me gogla të bardha dhe kristale në ngjyrë rozë të lehtë.

500Lek

Set në ngjyrë bojëqielli, i punuar me material qelq dhe kristal.

900Lek

Byzylyk i krijuar me zinxhir në ngjyrë ari dhe zbukurim në formë ovale.

300Lek

Vathë në ngjyrë jeshile. Goglat janë me material kristali e qelqi.

200Lek

Vathë në ngjyrë jeshile me material kristali e qelqi. Zbukurimi fundor në formë drejtkëndore. 

200Lek

Varëse në nuancat e ngjyrës së kuqe. Zinxhiri është ngjyrë argjendi. Zbukurimi qëndror ka sipër dizenjon e një luleje.

400Lek

Set i punuar me gurë të kuq vendosur në zinxhir të zi.  

700Lek

Varëse me perla të bardha dhe gurë në ngjyrë rozë të lehtë.

400Lek

Set i punuar me zbukurime metali dhe qeliqi në ngjyrë rozë të lehtë.

700Lek

Set vathë+varëse, i punuar me gogla të zeza dhe zbukurime shumëngjyrëshe. 

600Lek

Varëse me pllakëza në ngjyrë gri, kafe, portokalli të ndara nga rruaza me ujëra.

500Lek

Varëse krijuar me pllakëza në ngjyrë kafe me ujëra dhe gri. Ndarja mes elementëve është metalike dhe me perla të bardha. 

600Lek

Byzylyk me gogla të zeza e zbukurime të veshura me kadife në ngjyra të ndryshme.

200Lek

Varëse e punuar në dy ngjyra, të zeze dhe jeshile e lehtë. Goglat jeshile kanë thyerje prizmike ku reflektohet drita. 

700Lek

Varëse e punuar me pllakëza ngjyrë portokalli dhe gri me ujëra. Midis pllakëzave ka cilindra prej metali.

600Lek

.Set me material qelqi ngjyrë të kuqe dhe me dekorime të ngjyrës së bardhë

600Lek

Byzylyk i punuar me material qelqi ngjyrë të kuqe dhe të zezë.

300Lek

Vathë në variantin e lejlasë me gurë kristali dhe zbukurim metali. 

200Lek

Varëse në ngjyrë ari, punuar me material metali dhe gogla të zeza. Në qendër zbukurim në formë guaske deti. 

500Lek

Varëse me gogla ngjyrë ari dhe të zezë vendosur ne zinxhir.

500Lek

Set varëse dhe vathë. Punim me perla ngjyrë ari dhe gola shumëngjyrëshe midis tyre. Në mes varësja ka një zbukurim metali me gurë të vegjël të shndritshëm. 

700Lek

Set ngjyrë bojëqielli në formë zemre.

300Lek

Byzylyk i punuar me material metali dhe zbukurim qëndror qelqi në dy ngjyra, të zezë dhe gri.

200Lek

Varëse me gogla shumëngjyrëshe dhe rruaza të zeza qelqi.

400Lek

Set varëse dhe vathë në ngjyrë të zezë me material qelqi dhe gogla plastike.

400Lek

Set me varëse dhe vathë me rruaza ngjyre lejla dhe me me zinxhir ngjyrë argjendi

600Lek

 Set vëthë + varëse në filispanjë. Gurë të shndritshëm ngjyrë saks dhe gogla qelqi tek vëthët.

600Lek

Vëthë kristali në nuancat e blusë. 

200Lek

Byzylyk me pllakëza të bardha guri dhe guacka origjinale.

300Lek

Set me gogla qelqi dhe rruaza bojëqielli. Vëthëve ju është shtuar një zbukurim metali. 

500Lek

Varëse me gurë kristali në ngjyrë rozë të lehtë dhe mjalti të vendosur në zinxhir ngjyrë ari. 

400Lek

Varëse me gurë qelqi dhe kristali

400Lek

Byzylyk me ngjyra në nuancën e jeshiles.

200Lek

Set elegant me gurë kristali në ngjyrë smeraldi dhe hallka metali ngjyrë argjendi. 

500Lek

Byzylyk dhe vathë me material qelqi ngjyrë bojëqielli.

400Lek

Vathë ngjyrë lejla. Gogla e sipërme është prej qelqi. 

200Lek